Menu

:: L'EDUCACIÓ EN VALORS i PER A LES EMOCIONS, LA PROTAGONISTA D’OBRINT PORTES ! ::

 

Des de l'àrea Socioeducativa ens complau presentar-vos la 18a edició del programa educatiu Obrint Portes 2016-2017.

Un any més, l'Ajuntament de Ciutadella , conscient de la filosofia de Ciutat Educadora i Ciutats Amigues de la Infància i amb la voluntat de portar a la pràctica tot el que aquest concepte significa, oferta una sèrie de tallers als centres educatius del municipi per complementar els continguts curriculars de les diferents matèries.

Partint de la premissa que “educar és responsabilitat de tots”, volem dotar als centres, des del potencial amb què compta la nostra ciutat, d'eines que els hi permetin afrontar de forma més global una realitat social i unes problemàtiques individuals sovint complexes i interrelacionades.

Aquests tallers van encaminats al creixement integral dels infants i adolescents, potenciant les emocions i els valors humans.

El programa educatiu atén també al dret que té la població més jove a la CIUTAT, entesa com una eina per a la construcció d'un entorn més equitatiu, democràtic, sostenible, justs i humà. Que els hi permeti aprofitar la riquesa dels seus recursos, dels seus experts en les diferents matèries i de les oportunitats que, aquesta, els hi brinda pel seu creixement i desenvolupament individual i comunitari.

Vull agrair la vostra participació tant als experts com als centres educatius, però sobretot la vostra motivació i implicació en aquests tallers esperant que, un any més, us pugueu nodrir mútuament d'aquest programa i anem fomentant en els nostres infants els valors de la nostra Ciutat.


Natividad Benejam Bagur
Regidora d'Educació

 

Natividad Benejam Bagur
Regidora d'Educació i Convivència